truffels

de magische werking van truffels of paddo’s

De paddo is een hallucinogene paddestoel, die ook wel bekend staat als shrooms. Na het eten van paddo’s krijgen mensen verschillende ervaringen, waaronder visioenen of een ander soort wereld. De meest populaire tijdstippen om deze paddo’s te consumeren zijn bij avondeten of waar je het langere tijd het kan laten uitwerken

Wat zijn paddo’s

Paddo’s zijn hallucinogene paddenstoelen die ingevoerd werden in de late jaren 60. Ze worden ook wel “magic mushroom” genoemd en kunnen het gedrag van mensen veranderen. Ook bekend onder de naam psilocybe sempra. In Nederland is het eten van paddo’s sinds 2008 verboden maar truffels mogen wel. De bijwerking van paddo’s kan variĆ«ren maar een persoon kan totaal uit balans raken of verward raken. de meeste mensen kennen paddo’s vooral als truffel. Het is een relatief nieuwe delicatesse die in Europa wordt aangeboden en in Nederland pas sinds kort op de markt komt ter vervanging van de paddo.

Magische werking van truffels

Als je er nog nooit van hebt gehoord, zijn paddo’s een soort psychotrope paddenstoel die langzaam werkt. Ze helpen om naar deze droomwereld tijdelijk te ontsnappen en geeft u de kans om je bewustzijn te vergroten. Dit kan helpen bij het vinden van innerlijke rust, creativiteit, angst en eenzaamheid. Zij hebben ook een sterke werking op het lichaam en kan helpen bij stress. Truffels zijn een soort paddo’s of hallucinogenen die in de bossen groeien. Ze worden bedoeld om het bewustzijn te veranderen, om mensen van hun stress en spanning af te helpen. Deze zijn goedgekeurd en kun je dus gewoon veilig bestellen bij een smartshop en eten. Vraag bij twijfel altijd de verkoper om hulp of advies.